top of page

Friskvårdssatsning på RC HissI år utökar RC Hiss sitt friskvårdsarbete genom Team RC Hiss Friskvårdssatsning 2021 som ska inspirera till träning, hälsa och välmående.

RC Hiss har alltid varit för rörelse och aktiviteter i företaget och det här är nästa steg i en långsiktig satsning. På det här sättet kan medarbetarna få förutsättningen att må bättre och orka mer – både i arbetslivet och på fritiden. Genom Team RC Hiss ser vi också till att öka gemenskapen inom företaget – när corona-pandemin gjort det svårare att träffas på samma sätt som förut.


Redan efter två veckor hade 60 procent av medarbetarna hoppat på Friskvårdssatsningen.

  • Ja, vi har fått en fantastisk respons och det är härligt att se medarbetare engagera sig och redan efter denna korta tid se förändringar, säger Peter Brofjärd, som är en av initiativtagarna till friskvårdssatsningen.

I satsningen ingår Månadens utmaning där deltagarna uppmuntras till olika friskvårdsfrämjande aktiviteter som att komma i rörelse, kostregistrering för ökad medvetenhet och olika styrke- och konditionsutmaningar. Till sin hjälp har medarbetarna tillgång till träningsprogram och gemensamma aktiviteter som till exempel padel.


  • Jag tycker att friskvårdssatsningen är jättebra och att vi får nya utmaningar varje månad känns riktigt roligt, säger Jörgen Hjalmarsson, som utmanat sig själv genom att vara med på alla månadsutmaningar hittills.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page